15.8 C
Скопје
27. февруари 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Тажната страна на богатството: Вистината за мојата врска со спонзоруша

Живееме во свет во кој сосема е прифатливо што некои жени сами се нарекуваат спонзоруши. И кога спонзорството е во прашање, најголемо внимание се посветува на девојки кои бараат богати мажи кои ќе ги финансираат.

Сепак, ниту на спонзорите не им е се` идеално во животот. Некои од нив се пожалиле и ги споделиле своите искуства на популарната апликација Whisper.

– Смачено ми е да бидам спонзор. Време е да најдам девојка која ќе се грижи за мене, напишал еден спонзор.

– Јас сум спонзор кој ја изгуби својата спонзоруша. Се заљуби во некој на нејзини години. Неверојатно сум осамен, се пожалил друг.

Иако брзо сфатил дека од сите негови особини најмногу и` се допаѓаат парите со кои располага, бил убеден дека двајцата се создадени еден за друг.

Сепак, сите нејзини гестови укажувале на тоа дека таа не е подготвена да му подари доволно внимание, да го сослуша и да биде тука за него. Толку се заљубил, што прифаќал се`. Само за да не си оди.

Но тоа не потрајало долго. Набрзо пронашла побогат, помлад маж кој ќе и` ја исполни секоја фантазија.

Тогаш сфатил дека не е се` во парите, и дека не е лесно да се залечи неговото повредено срце.