Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Што е тоа што го запре сообраќајот?! (видео)

Во близина на Националниот парк во Монтана неодамна сообраќајот бил запрен во целост и тоа поради играта на две малечки црни мечиња.

Погледнете и споделете со пријателите: