21.8 C
Скопје
27. септември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Мало девојче видело огромен питон покрај прозорот… Но обратете внимание на нејзините раце кога ќе се приближи!

Питоните се опасни предатори кои можат да го задават речиси секое животно. Затоа од овие змии се плашат многу луѓе.

Меѓутоа, псотојат луѓе како што е ова 3-годишно девојче кои немаат страв од огромни змии. Таа видела огромен питон покрај прозор, а потоа го направила ова…

Погледнете и споделете со пријателите: