19.8 C
Скопје
28. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Поради реакцијата, на овој човек сите му симнуваат капа!

Вистинско чудо е што во ваква ситуација човекот го забележал ова беспомошно маче.

Цел град бил поплавен, автомобилите тешко се движеле. Нивото на водата било толку високо, што маченцето можело само да стои и да се надева дека некој ќе го спаси.

Токму тоа и се случило. Човекот излегол од автомобил и дошол до несреќното животно.

Го земал премрзнатото маченце и го ставил во својот автомобил.

Каков херој!