22.8 C
Скопје
13. април 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Отишла да собере јајца. Кога ја подигнала кокошката, била целосно збунета

Отишла да собере јајца. Кога ја подигнала кокошката, била целосно збунета од она што го гледа!

Љубовта често се раѓа и помеѓу животни кои не припаѓаат на ист вид. Ако се работи за заштитнички, мајчински инстикт, нема никакви правила.

Во тоа се уверила и една жена која живее на фарма. Кога отишла да собере јајца, имала што да види!

Под кокошката се наоѓале малечки крзнени топчиња. Погледнете какво изненадување…

Спонзорирано: