22.8 C
Скопје
29. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Кога ќе погледнете што украла оваа жена и на кој начин ќе паднете од стол! (видео)

Најдобрите крадци ги одликува храброст, подготвеност и итрина. Оваа жена ги поседува сите одлики бидејќи во 13 секунди успеала да украде плазма телевизор.

Кога погледнете како го извела тоа ќе паднете од стол…

by coolPick