Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Цел живот собирал лименки. Никому не му било јасно зошто, се додека не умрел

Алберт „Тепер“ Торни цел свој живот собирал лименки со различни бои и големини. Меѓутоа никому не му било јасно зошто тоа го прави, се додека не умрел 1998 година.

Зад себе оставил неверојатна колекција направена од лименки.

Погледнете и споделете со пријателите:

by playchannel

Извор: Виреално

спонзорирано: