14.8 C
Скопје
1. октомври 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МакедонијаТОП ВЕСТИ

Пола Македонија без мобилна мрежа и интернет

Корисниците на некои мобилни оператори се жалат дека не можат да воспостават повик веќе два часа, а не функционираат ниту интернет врските.

Исто така не функционира ниту АДСЛ интернет мрежата.

Според информациите се работи за глобален проблем чие решавање е во тек.