Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Направил дупка во мразот, а потоа запалил кибрит. Она што следело ќе го гледате со ЧУДЕЊЕ!

Метанот е безбоен плин. Се развива во бари од органски материи.

Метанот може да се најде во сите делови од светот, а во продолжение погледнете како овој човек експериментира со метан на заледено езеро. Уште една причина зошто науката е феноменална!

спонзорирано: