Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Тргнал да улови вечера, а она што го фатил е застрашувачко

Она што овој човек го уловил во Амазон ќе ви стане ноќен кошмар.
Арапаима е една од најголемите слатководни риби на светот и може да порасне до 3 метри во должина и може да биде тешка до 180 килограми.
Доволно добра причина да се запрашаме што може да плива покрај нашите нозе во реките!