Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Со помош на камен, лепило и пластично шише, она што го направил е ГЕНИЈАЛНО!

Со помош на камен, лепило и пластично шише и сами ќе ја реализирате оваа генијална идеја.

Без многу напор и без некои големи трошоци, направете супер тајна локација за криење клуч.