10.8 C
Скопје
5. март 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Кога Путин ќе се налути: Дошол во фабрика во која работниците со месеци не примиле плата и ги повикал шефовите – еве што им наредил!

Рускиот претседател Владимир Путин со цврста рака владее со својата земја. Тоа најдобро се гледа од следниот пример, кој се случил во 2012 година.

Имено, рускиот претседател примил писмо од работниците во една фабрика во кое пишувало дека не примиле плата со месеци.

Не се надевале дека ќе добијат одговор, но Путин сите ги изненадил кога се појавил во фабриката и ги повикал шефовите на фирмата.

Бил краток и јасен, долговите кон работниците мора да бидат подмирени, а рокот е „веднаш“. Погледнете како Путин ги довел шефовите на ред…