Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Силеџија сакал да се пресмета со старец… Погледнете што му се случило потоа!

Снимката прикажува расправија помеѓу постар господин и бесен возач кој во еден момент излегува од возилото и го напаѓа старецот, прво со тупаници, а потоа и со нозе.

Но, очевидец од трет автомобил не седи со скрстени раце. Ја презема правдата во свои раце… Погледнете: