Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Го ставил штотуку роденото маче пред носот на питбул. Погледнете што се случило…

Веруваме дека многумина од вас имаат лошо мислење за питбулите, но ова видео го докажува спротивното. Погледнете…