Фото: Градник вреден 40.000 евра! Цариниците се посомневале во изјавата на патниците, па направиле претрес

Фото: Градник вреден 40.000 евра! Цариниците се посомневале во изјавата на патниците, па направиле претрес! На граничниот премин Градина во

Read more

Буквата Х на својата дланка ја имаат само 3% од луѓето. Ако сте меѓу нив, тоа значи дека во животот ве очекува пресврт каков што не сте можеле ни да сонувате

Буквата Х на својата дланка ја имаат само 3% од луѓето. Ако сте меѓу нив, тоа значи дека во животот

Read more

Додека надвор беснеела бура, претрчала во куќата. Во дневната соба ја дочекало вистинско изненадување

Жената по име Амсколи, била многу изненадена откако ја оставила задната врата отворена. Кога надвор почнала бура, претрчала внатре во

Read more