Мало момче не можело да ги задржи солзите на венчавката на својот татко, особено кога слушнало што му рекла невестата

Преслаткиот 4-годишник Гејг не можел да ги задржи солзите кога неговиот татко, американскиот маринец Џошуа Њувил се оженил со Емили

Read more