Додека надвор беснеела бура, претрчала во куќата. Во дневната соба ја дочекало вистинско изненадување

Жената по име Амсколи, била многу изненадена откако ја оставила задната врата отворена. Кога надвор почнала бура, претрчала внатре во

Read more

Еве како ќе го исфрлите насобраниот шлајм од грлото и белите дробови: Природен лек за полесно дишење

Доколку имате потешкотии да го исфрлите шлајмот, направете ефикасен домашен лек. Состојки: 1 лажица корен бел слез, 1 лажица ленено

Read more