Фото: Градник вреден 40.000 евра! Цариниците се посомневале во изјавата на патниците, па направиле претрес

Фото: Градник вреден 40.000 евра! Цариниците се посомневале во изјавата на патниците, па направиле претрес! На граничниот премин Градина во

Read more

Буквата Х на својата дланка ја имаат само 3% од луѓето. Ако сте меѓу нив, тоа значи дека во животот ве очекува пресврт каков што не сте можеле ни да сонувате

Буквата Х на својата дланка ја имаат само 3% од луѓето. Ако сте меѓу нив, тоа значи дека во животот

Read more