Заборавете на норвешките радијатори, со овој шведски изум заштедете и стоплете ја куќата (Видео)

Ако ги послушате Швеѓаните, следните зими би можеле да плаќате значително помали сметки за струја. Имено, шведската компанија SolarTech која

Read more