Дрогата и го уништи животот, а потоа дозна дека нејзиниот син има тешка болест – Есмералда отворено за маките

Летисија Калдерон (49) го доживеала врвот на актерската кариера како 29-годишна жена, глумејќи ја Есмералда во истоимената сапуница. Калдеорн и

Read more