Земале камера за да го снимат страшното невреме, а после 10 секунди доживеале вистински шок

Земале камера за да го снимат страшното невреме, а после 10 секунди доживеале шок на животот.

Доживеале шок но направиле и фасцинантна снимка…

Погледнете што се случило.