Стравична ликвидација: Србин изрешетан со 30 куршуми, повредена и сопругата (видео)

Србин , убиен во Јоханесбург откако во него се испукани 30 куршуми.

Тој починал на лице место, а неговата сопруга и уште еден Србин се повредени.

Сопругата на Д.К е со повреда во пределот на главата, а хеликоптер ги пренел во најблиската болница.

Неколку километри од местото каде е извршено убиството, е најден и запален автомобил.

Тамошните медиуми известуваат дека жртвата била во автомобил марка „БМВ“ кога патот им го блокирал друг автомобил со тројцата осомничено во него.