Жена му покажала на мечок „кој е главен“ (Видео)

Британи Кристенсен, жителка на Калифорнија избркала мечок така што викала на него, а видеото го објавила на Фејсбук.

Жената го снимала мечокот кој се приближил до нејзината куќа и се обидел да се качи на терасата.

Жената прво неколку пати рекла „Не“, а животното воопшто не реагирало.

Кога мечокот почнал да се качува на скалите, жената повторно викнала: „Не! Бегај од тука. Бегај!“

Мечокот на крај се исплашил и ја напуштил куќата.