Еве што се случува кога на пустина одеднаш ќе падне количина дожд која не паѓа ни за 3 години (Видео)

Погледнете ја оваа сцена од Оман, каде циклон во еден ден донел количина дожд која таму не паѓа ни за цели три години!

Ова се шокантните резултати од масивниот циклон кој оваа недела го погоди арапскиот полуостров, поплавувајќи го Оман и пустините.

Видеото прикажува автомобили кои возат низ преплавени улици, а пустината е претворена во матно море после големите количини вода.

Погледнете го видеото…