Две девојки лежерно шетале по пруга кога зад нив се појавил воз – погледнете што се случило (Видео)

Погледнете што овој руски машиновозач им направил на девојки кои шетале по железничка пруга…

Овие две жени од видеото одлучиле полека, лежерно да пешачат по пруга.

По некое време зад нив се појавил воз, но на нивна среќа, овој пат не бил во полна брзина, па возачот се одлучил малку да се пошегува на нивна сметка.

Погледнете и сами што се случило…