Случајно го „закачил“ со чадор – она што следело на 0:09 секунда е страшно (Видео)

Минувач случајно го „закачил“ со чадорот, а тој толку се вознемирил што се одлучил на страшен потег.

Жртвата е 50-годишен маж кој после нападот веднаш паднал на земја, претрпувајќи повреди на главата.

Надзорна камера ја снимила целата ситуација, а полицијата во Лондон и натаму активно го бара напаѓачот.