Откако во неговото комбе се забил „Мерцедес“, следела сцена која не се гледа ниту на филм (Видео)

Надзорните камери снимиле неверојатен момент во кој возач избегнал смрт така што се фрлил низ прозорот од својот автомобил, кој по силниот удар се превртувал на раскрсница.

Несреќата е снимена во Украина. Имено, човекот се приближувал на раскрсница во својот „Фиат“, кога одеднаш од левата страна го удрил сив „Мерцедес“. Ударот бил толку силен што „Фиатот“ почнал да се превртува на кров, а притоа удрил и во сива „Мазда“, која била на раскрсницата.

Меѓутоа, најлудиот момент во целата ситуација е начинот на кој среќниот возач на „Фиатот“ избегнал сериозни повреди, па и смрт.