Цело време го кочела возачот на голем шлепер. А тогаш камионџијата одлучил да и одржи лекција (Видео)

Оваа жена мислела дека може да го „злоставува“ возачот на камион на прометен автопат, но очигледно не знаела дека нејзиниот SUV ни малку не е рамноправен со камионот.

Видеото снимено со камера од камионот, прикажува бел Форд како цело време влегува во лентата на камионот и намерно го успорува.

Без оглед каде и да тргнел камионот, возачката постојано му го блокирала патот.

По неколку километри „тортура“, на возачот на камионот му пукнал филмот, па одлучил да ја казни возачката…