Конечно онлајн букмејкер со македонска поддршка!

Обложувалницата Coinbet24 е нова на нашиот пазар, но со нејзиното влегување направи вистински бум. Кога ќе ја отворите страната може да забележите дека има македонска поддршка, а тоа е навистина голема реткост.

Што значи македонска поддршка?

Македонската поддршка всушност значи дека сајтот е комплетно на македонски јазик, а на тој начин вие многу лесно ќе се снајдете во поглед на составувањето на тикети, регистрација и слично.

Освен тоа, уплатата е во македонски денари. Тоа може да го направите преку вашите кредитни и дебитни картички и тоа во минимална сума од 250 денари. Потоа тикетите може исто така да ги играте во денари, а минималната уплата за тикет е 10 денари.

Кога станува збор за исплатата и тука парите си ги добивате во наши македонски денари. Значи со еден збор, немате потреба да го замарате вашиот мозок и да ги конвертирате еврата во денари.

Доколку се соочите со одреден проблем, на располагање ви стои корисничка поддршка која ви нуди решавање на проблемите и тоа на македонски јазик. Не мора да се замарате со Гугл транслејт доколку не сте добри со странските јазици.

Од досегашното искуство, обложувачите признаваат дека обложувањето онлајн на сајт кој има македонска поддршка, предизвикува навистина едно поинакво позитивно чувство на задоволство.

Исто така на овој сајт освен што може да најдете високи коефициенти за скоро сите натпревари, на располагање ви стојат повеќе од 10.000 натпревари во живо на месечно ниво, а да признаеме тоа е една завидна бројка.

И како за крај, освен што има македонска поддршка, високи коефициенти и прегледна страна, обложувалницата на Coinbet24 нуди фантастичен бонус од 100% за сите кои ќе се регистрираат.

Како да го добиете бонусот?

Направете уплата од најмалку 1000 денари

Добијте 100% бонус до 6000 денари и 20 бесплатни вртења за вашите омилени слот апарати

*ПР текст