Заев и Мицкоски денеска ќе се соочат на ТВ-дуел

Премиерот Зоран Заев ќе се соочи со лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на ТВ-дуел на Македонската радио-телевизија.

Дебатата насловена „Една година власт, една година опозиција“ ќе почне во 20 часот.

Соочувањето доаѓа по барање на Мицкоски, што веднаш беше прифатено од страна на Заев.

Во тренд…