Невремето кое беснееше за 10 минути направи хаос: Градовите „побелеа” во регионот

Силно невреме ја зафати денеска Србија, а градот кој паѓаше направи штети на дел од патиштата.

Најкритично е во Нови Варош каде во 15 часот и 30 минути имало страшна олуја.

За десет минути местото побелело од градот кој паѓал.

Се најавува невреме до четврток.

Во тренд…