Била импресионирана од фотографиите на интернет, а кога дошла во хотелот се изненадила: Едно на слика, а во живо…

Џени Кершау од Манчестер се воодушевила кога на „Букинг“ видела фотографии од базенот на хотелот Мари Голд во Виетнам што било пресудно да го избере баш овој хотел.

Сепак, кога дошла во Виетнам и тргнала да го бара базенот кој го видела на фотографиите, наишла на нешто друго.

Имено, базенот е многу помалку импресивен отколку што навистина изгледа.

„Нашиот базен во Виетнам. Букинг против реалноста. Завршивме со ова место“, напишала таа.

Фотографиите за само неколку часа имале преку 150.000 лајкови.

Во тренд…