Направил тешка сообраќајка и тргнал да бега од местото, а потоа од комбито излегол тип со чекан во раце (Видео)

Сообраќајна несреќа брзо се претворила во вистинска драма во неделата наутро, кога возач кој направил прекршок избегал од лице местото.

На негова жалост, го запреле останатите учесници во сообраќајот, а еден од нив имал и голем чекан.

Видеото прикажува уништен сребрен „инфинити“ како се обидува да избега од местото, додека луѓето во чиј автомобил удрил се обидуваат да го запрат на сите можни начини.

Меѓутоа, само неколку моменти подоцна, возачот успеал да го покрене своето возило и да избега од бесната маса но бил фатен на другата улица…

Погледнете како изгледала целата ситуација…