Пришол до својата 93-годишна сопруга која лежела во болнички кревет и направил нешто што растажи милиони

Пришол до својата 93-годишна сопруга која лежела во болнички кревет и направил нешто што растажи милиони…

Брачните врски помеѓу сопружниците кои траат цел животен век се нешто што многу ретко се гледа во денешното модерно доба, преплавено со изневерувања и разводи.

Уште поретко ќе видите пар, кој по толку години и натаму задржува доза на романтика. Овој совршен пар е пример за тоа!

Хоуард и Лаура биле во брак неверојатни 73 години! Кога Хоуард бил на другата страна на светот за време на Втората светска војна, песната „Никогаш нема да знаеш“ станала нивна омилена и секогаш ја слушале заедно.

Кога Лаура, за жал, била примена во болница во тешка здравтвена ситуација, Хоуард одлучил да и ја отпее нивната песна уште еден последен пат…