Жално: Зошто ова Порше стои на паркинг плац цела година?

Напуштено Порше Карера стои во една гаража во САД. Сопственикот не се вратил по автомобилот повеќе од една година.

Дали го заборавил, или пак се иселил не знаеме. Се` што може да се каже е дека е жалосно ваков автомобил да се остави да стои во гаража!

Во тренд…