Отидоа 320.000 евра за секунда: Наместо кочница, притиснал гас!

Роберто Синти, 38-годишен Италијанец чија задача била од гаража да врати Ferrari 599 GTO со германски регистерски таблички до сопствениците на само неколку стотици метри во хотел во Рим, во понеделникот завршил во болница, бидејќи наместо на кочница притиснал на гас и „одлетал“ во излог на една продавница.

На негова среќа, во болница морале да го префрлат исклучиво подари шок.

Имено, „ѕверот“ во кој седнал бил вредна 319,495 евра.

Во тренд…