Огромен „монструм“ снимен како џбара по контејнер во близина на училиште (Видео)

На интернет кружат застрашувачки снимки од огромна дива свиња како џбара по контејнер во близина на основно училиште во Хонг Конг.

Дивата свиња, опкружена со младенчињата, се качила на задните нозе како би го дофатила контејнерот во потрага по храна.

Видеото е прегледано илијадници пати, а многумина останале запрепастени од големината на свињата.

Сепак, повеќето изразиле загриженост бидејќи дивото животно се нашло во близина на локално основно училиште.

Во тренд…