Куче за првпат запознава бебе – ќе се растопите кога ќе видите што направило

Куче за првпат запознава бебе – ќе се растопите кога ќе видите што направило!

Многу луѓе тврдат дека кучињата и бебињата не можат да бидат во ист дом, но постојат и бројни примери каде тоа совршено функционира.

Овие мајка и татко конечно го донеле своето новородено бебе дома и биле стрпливи да ја видат реакцијата на нивното куче.

Кучето едвај чекало конечно да дојдат дома, а кога го погледнало бебето, го направило ова…

Погледнете го видеото…

Во тренд…