Марин: Општина Аеродром на терен во опожарената куќа во Населба Лисиче

0 Shares

„Општина Аеродром на терен во опожарената куќа во Населба Лисиче. За викендот ќе ја расчистуваме локацијата, а во меѓувреме разгледуваме и други начини да помогнеме на семејството“, напиша градоначалникот на Аеродром, Златко Марин на фејсбук.

Во тренд…


0 Shares