Арамија заради грижа на совеста се пријавил во полиција по две години

0 Shares
Две години откако ограбил пекарница во германскиот град Итзехое, младиот арамија заради грижа на совеста се пријавил во полиција.

Полициската портпаролка Мерле Неуфелд рече дека човекот сакал во новата година да влезе со добри намери и без дамки на совеста.

Тој ја ограбил пекарницата во февруари 2014 година, кога имал 18 години. Никогаш не бил уапсен, а парите ги потрошил за дрога.

На Божик грижата на совеста му станала преголем товар и одлучил да се пријави. Полицијата до тогаш не знаела дека тој е виновникот.

Во тренд…


0 Shares