Со чудо избегнаа директна смрт: Преживеале страшна несреќа! (видео)

Двајца велосипедисти од Кировската област во Русија се извлекле неповредени од сообраќајна несреќа, откако возач на камион одлучил да ги заобиколи, па удрил во колега кој доаѓал од спротивниот правец.

Снимката сведочи дека велосипедистите притоа имаат голема среќа.

Погледнете…