Тешка сообраќајка во Македонија – внимателно на овој патен правец бидејќи е во целосен прекин

Од Автомотосојузот вечерва информира дека поради сообраќајна несреќа која се случила попладнево на регионалниот патен правец Куманово-Липково кај мостот, сообраќајот е во прекин.
Сѐ уште нема инормации за можни повредени и штетите настанати во несреќата.
Итните екипи се на лице место.