Ставил сунѓери во фиоката од фрижидерот поради една генијална причина

0 Shares

Идеите на обичните луѓе се навистина неверојатни! На пример, дали знаевте дека три сунѓери во фиоката на фрижидерот ќе направат овошјето и зеленчукот да останат свежи?

Имено, на овој начин, вишокот влага ќе го апсорбираат сунѓерите, а овошјето и зеленчукот нема да скапуваат со толкава брзина и нема да морате да ги фрлате.

Истите сунѓери можат да се користат 15-тина дена, а потоа пожелно е да ставите нови.

Погледнете го видеото полно со трикови кои ќе ви го олеснат животот!

Во тренд…


0 Shares