Фото: Градник вреден 40.000 евра! Цариниците се посомневале во изјавата на патниците, па направиле претрес

Фото: Градник вреден 40.000 евра! Цариниците се посомневале во изјавата на патниците, па направиле претрес! На граничниот премин Градина во

Read more