Извадил пиштол и му пукал директно во глава… Добро гледајте што следело кога паднал на земја! (Видео)

Извадил пиштол и му пукал директно во глава… Добро гледајте што следело кога паднал на земја! (Видео)

Самоодбраната е вештина која секој може да ја совлада, без оглед на претходното (не)искуство. Вежбањето самоодбрана може да им помогне на луѓето да избегнат и да бидат поспремни доколку дојде до физички напад.

Со постепено и планирано вежбање се постигнува како физички, така и психички напредок, па човекот може да го научи своето тело да реагира мирно – дури и во ситуации кога се чувствува исплашено.

Ова секако не важи за ова момче од Русија, кое има посебна метода на самоодбрана…

Погледнете го видеото…